since 1976
Facebook Instagram LinkedIn

depth, m

0m

0 -10 -20 -30 -40 -50

Personvernerklæring Techno Dive

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Techno Dive samler inn og bruker personopplysninger. Techno Dive, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra våre nettsteder (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd). Daglig leder har ansvaret for Techno Dive sine behandlinger av personopplysninger på techno-dive.no med tilhørende undersider. Behandling av personopplysninger på techno-dive.no;Det er frivillig for de som besøker nettstedet å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester. Appex er databehandler og leverandør av utvikling, vedlikehold og drift av techno-dive.no med undersider.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes i nettskyen. Det er kun Appex som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Nettstatistikk

Techno Dive samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på techno-dive.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.

Informasjonskapsler

Cookies – eller «informasjonskapsler» – er en standard teknologi som stort sett alle nettsteder benytter i dag. Cookies er små tekstfiler som blir lagret på datamaskinen din. Filene inneholder informasjon om for eksempel innstillinger du gjør på nettstedet, teknisk informasjon om enheten du bruker, hvilke sider på nettstedet vårt du besøker, og hvordan du navigerer mellom de ulike sidene.Følgende informasjonskapsler brukes på techno-dive.no.

Techno Dive bruker Google Analytics for å analysere bruken av nettsidene. Google Analytics bruker cookies.

Informasjonen som blir generert av en slik cookie ved bruk av techno-dive.no blir sendt til Google og lagret på servere i USA. Google bruker denne informasjonen til å vurdere bruken av nettstedet, sammenstille rapporter om aktiviteten på nettstedet, og for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettsiden og bruk av Internett. Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter dersom lovgivningen skulle kreve dette, eller i tilfeller der tredjeparter håndterer informasjon på vegne av Google.

Rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Techno Dive har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i en av Techno Dive sine systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger Techno Dive ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert.