siden 1976
Facebook Instagram LinkedIn

dybde, m

0m

0 -10 -20 -30 -40 -50

Møt Techno Dive

En solid leverandør av undervannstjenester

Vi streber etter å tilby en balanse mellom profesjonalitet og ydmykhet, mens vi kontinuerlig formes av bransjeutvikling.

contact

Kvalitetsleveranse på en sikker og effektiv måte

Techno Dive, som navnet antyder, har sin opprinnelse som et rent dykkerselskap. I løpet av årene i drift har selskapet bygget seg opp omfattende kunnskap om undervannskonstruksjoner, – installasjoner og fartøy, som i dag legger grunnlaget for de forskjellige forretningsområdene vi er involvert i. Vi gjør stolt vårt arbeid med å levere verdi til alle vi omgås i driften og vi har dokumentert suksessfull tradisjon for å gjennomføre prosjekt vi er involvert i. Vår ambisjon er å være åpen for alle muligheter som kommer underveis og alltid å gi en kvalitetsleveranse – på en sikker og effektiv måte.

Historie

Techno Dive ble grunnlagt i 1976 under et annet navn i Oslofjorden i Norge. I starten var hovedfokuset på å assistere skip langs kysten med generelt undervannsarbeid og inspeksjoner. Utover på 80 tallet begynte firmaet å involvere seg i den hurtige utviklingen av den norske olje- og gassindustrien.

 

Den nye industrien innebar en økning i typer fartøy og forskjellige maritime installasjoner, som igjen økte kompleksiteten og etterspørselen etter kvalitetstjenester under vann. Som en konsekvens av dette flyttet selskapet på 90-tallet sin virksomhet til Haugesund-regionen i Norge, og plasserte seg dermed strategisk i nærhet til den norske sokkelen og verftene på vestkysten. Techno Dive hadde her det beste grunnlaget for videre utvikling av avanserte undervannsløsninger og selskapet inkluderte kort tid etter rigging og mekaniske avdelinger i tjenesteporteføljen.

Techno Dive i dag

Techno Dive er i dag en moderne undervannsleverandør med flere forskjellige virksomhetsområder, med akvakultur og energi som de største.

 

Vi er fremdeles kjent for å være det problemløsende, hurtig mobiliserende selskapet, som alltid har vært en del av firmakulturen.

 

I 2015 flyttet vi inn i nye skreddersydde fasiliteter på Husøy i Rogaland, der vi har lager, verksted og administrasjonsfasiliteter.

Vår fremtid

Verden blir mer og mer digital, og vi er selvsikre på at vi vil møte fremtiden med smarte løsninger. Vi er godt på vei med å utvikle egne kunderapporteringssystem, som vil forbedre dokumentflyten mot menneskene vi samarbeider med.

 

Techno Dive har også de siste årene investert tungt i kvalitetsutstyr for å ruste oss for morgendagens krav.

 

Vår ambisjon er å være et all-round referanseselskap i det globale undervannssamfunnet, der vi står i front for utvikling og samarbeid på tvers av interesser.

Våre tjenester