siden 1976
Facebook Instagram LinkedIn

dybde, m

0m

0 -10 -20 -30 -40 -50

Utstyr

Techno Dive utstyr

Kvalitetsutstyr gjør oss effektive og pålitelige

contact

Dykkecontainere

Våre dykkecontainere har påkostet utstyr (også lagt opp til Nitrox) og systemer godkjent av IMCA (International Marine Contractors Association). Vi bruker godkjente dybde- og videomonitoreringsystemer som tar opp alle parametre og opptakene av dykket.

Stasjonene er selv-gående (trenger bare strøm; fra land eller generator) med eget kompressor- og verktøysrom som gjør 24/7 operasjoner mulig. Med alt pakket inn i en 20 fots-container er systemene enkelt å frakte hvor en måtte ønske – rundt i verden hvis ønskelig.

Dekompresjonskammere

Som et av våre sikkerhetstiltak på prosjekt har vi med oss dekompresjonskamre som står tilgjengelig i tilfelle dykkersyke. Disse er utstyrt med bofasiliteter for fire personer, alt pakket inn i en 20 fots container.

ROV

ROV er et nyttig redskap hvis en kun skal foreta en undervannsinspeksjon, da en reduserer eller erstatter behovet for dykker. Med enkel mobilisering og få personer involvert er ROV et effektivt alternativ til inspeksjoner der fysiske inngrep ikke er nødvendig.

Techno Dive benytter seg av offshore-basert Argus Mini ROV som er skreddersydd for å levere høyeste standard i våre inspeksjoner. I tillegg benytter vi oss av tilpassede ROVer, spesialbygd av interne ressurser, med flere thrustere (8 individuelle) og et høykvalitetskamera. Disse ROVene har funksjoner som «depth hold», auto stabilisator, manipulator og et 1080 full HD kamera.

Hydrauliske Strand Jacks

Vi tilbyr datastyrte hydrauliske jekker med en kapasitet på opp til 70 tonn hver. Disse jekkene, i utgangspunktet designet for strekkarmering i byggebransjen, er i dag brukt i flere industriområder der det er behov for kompakt, sterk og presis løfting. Vårt bruksområde er hovedsakelig på thrusterbytter.

Semi-trailer

Vi har vår egen semi-trailer som gjør oss klar for mobilisering på kort varsel. Våre containere og utstyr er enkelt lastet opp på henger og fraktet til der en måtte ønske.

Undervannshabitat

Habitat og kofferdammer kan brukes når en reparasjon må gjøres på en installasjon under havoverflaten. Denne metoden gjør det mulig å foreta større mekanisk arbeid og er et alternativ for å unngå dokking av fartøyet, som igjen sparer kostnader.

Vi designer og styrkeberegner alle typer habitat. Vi har også et omfattende lager over allerede fabrikerte habitat som kan benyttes på generelle anordninger. Habitatmodulene blir alltid styrketestet og sertifisert før bruk.